Privacybeleid van Peak Studios

1. Privacy in één oogopslag

General

De volgende opmerkingen geven een eenvoudig overzicht van wat er met uw persoonlijke gegevens gebeurt wanneer u deze website bezoekt. Persoonlijke gegevens zijn alle gegevens die u persoonlijk identificeren. Gedetailleerde informatie over gegevensbescherming is te vinden in ons privacybeleid.

Gegevensverzameling op deze website

Wie is verantwoordelijk voor de gegevensverzameling op deze website?

De gegevensverwerking op deze website wordt uitgevoerd door de websitebeheerder. U vindt hun contactgegevens in het impressum van deze website.

Hoe verzamelen we uw gegevens?

Ihre Daten werden zum einen dadurch erhoben, dass Sie uns diese mitteilen. Hierbei kann es sich z. B. um Daten handeln, die Sie in e Kontaktformular eingeben.

Andere gegevens worden automatisch vastgelegd door onze IT-systemen wanneer u de website bezoekt. Dit zijn voornamelijk technische gegevens (bijv. internetbrowser, besturingssysteem of tijdstip waarop de pagina werd bekeken). Deze gegevens worden automatisch verzameld zodra u deze website betreedt.

Waar gebruiken we uw gegevens voor?

Een deel van de gegevens wordt verzameld om ervoor te zorgen dat de website foutloos wordt aangeboden. Andere gegevens kunnen worden gebruikt om uw gebruikersgedrag te analyseren.

Welke rechten heeft u met betrekking tot uw gegevens?

U hebt te allen tijde het recht om gratis informatie te verkrijgen over de oorsprong, ontvanger en het doel van uw opgeslagen persoonlijke gegevens. U hebt ook het recht om te vragen om correctie of verwijdering van deze gegevens. Voor dit doel en voor verdere vragen over gegevensbescherming kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op het adres dat in de opdruk wordt vermeld. Bovendien hebt u het recht van beroep bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Bovendien hebt u het recht om de beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens onder bepaalde omstandigheden te vragen. Details zijn te vinden in het privacybeleid onder "Recht op beperking van verwerking".

Analysetools en tools van derden

Bij een bezoek aan deze website kan uw surfgedrag statistisch worden geëvalueerd. Dit gebeurt vooral met cookies en met zogenaamde analyseprogramma's. De analyse van uw surfgedrag is meestal anoniem; het surfgedrag is niet tot u te herleiden.

U kunt bezwaar maken tegen deze analyse of deze voorkomen door bepaalde hulpmiddelen niet te gebruiken. Gedetailleerde informatie over deze hulpmiddelen en hun mogelijkheden om in beroep te gaan, vindt u in het volgende privacybeleid.

2. hosting

Externe hosting

Diese Website wird bei einem externen Dienstleister gehostet (Hoster). Personenbezogenen Daten, die auf dieser Website erfasst werden, werden auf den Servern des Hosters gespeichert. Hierbei kann es sich va um IP-adressen, Kontaktanfragen, Meta- und Kommunikationsdaten, Vertragsdaten, Kontaktdaten, Namen, Webseitenzugriffe und sonstige Daten, die über eine Website generiert werden, handeln.

Der Einsatz des Hosters erfolgt zum Zwecke der Vertragserfüllung gegenüber unseren potenziellen und bestehenden Kunden (Art. 6 Abs. 1 lit. b DSGVO) en im Interesse einer sicheren, schnellen und effizienten Bereitstellung unseres Online-Angebots durch einen xvellen 6 verlicht f DSGVO).

Onze Hoster zal uw gegevens alleen verwerken voor zover dat nodig is om aan zijn prestatieverplichtingen te voldoen en onze instructies met betrekking tot dergelijke gegevens op te volgen.

3. Algemene informatie en verplichte informatie

AVG (Privacy)

The operators of this website take the protection of your personal data very seriously. We treat your personal data as confidential and in accordance with the statutory data protection regulations and this privacy policy.

Als u deze website gebruikt, worden verschillende persoonlijke gegevens verzameld. Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd. In deze gegevensbeschermingsverklaring wordt uitgelegd welke gegevens we verzamelen en waarvoor we ze gebruiken. Ook wordt uitgelegd hoe en met welk doel dit gebeurt.

Wir weisen darauf hin, dass die Datenübertragung im Internet (z. B. bei der Kommunikation per e-mail) Sicherheitslücken aufweisen kann. Ein lückenloser Schutz der Daten vor dem Zugriff durch Dritte ist nicht möglich.

Opmerking over de verantwoordelijke instantie

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking op deze website is:

Christopher Subat Otto-Hahn-Str. 20, 97218 Gerbrunn

Telefoon: +49 (0)931 90879510 E-mail: info "at" peak-studios.de

Verantwortliche Stelle ist die natürliche oder juristische Persoon, die allein oder gemeinsam mit anderen über die Zwecke und Mittel der Verarbeitung von personenbezogenen Daten (z. B. Namen, E-Mail-Adressen o. Ä.) Entscheidet.

Intrekking van uw toestemming voor gegevensverwerking

Veel gegevensverwerkingen zijn alleen mogelijk met uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt uw reeds gegeven toestemming op elk moment intrekken. Een informeel bericht per e-mail aan ons is voldoende. De rechtmatigheid van de gegevensverwerking die tot de intrekking heeft plaatsgevonden, blijft door de intrekking onaangetast.

Recht om bezwaar te maken tegen gegevensverzameling in speciale gevallen en direct mail (artikel 21 DSGVO)

WENN DIE DATENVERARBEITUNG AUF GRUNDLAGE VON ART. 6 ABS. 1 LIT. E ODER F DSGVO ERFOLGT, HABEN SIE JEDERZEIT DAS RECHT, AUS GRÜNDEN, DIE SICH AUS IHRER BESONDEREN SITUATION ERGEBEN, GEGEN DIE VERARBEITUNG IHRER PERSONENBEZOGENEN DATEN WIDERSPRUCH EINZULEGEN; STERVEN GILT AUCH FÜR EIN AUF DIESE BESTIMMUNGEN GESTÜTZTES PROFILING. DIE JEWEILIGE RECHTSGRUNDLAGE, AUF DENEN EINE VERARBEITUNG BERUHT, ENTNEHMEN SIE DIESER DATENSCHUTZERKLÄRUNG. WENN SIE Widerspruch EINLEGEN, WERDEN WIR IHRE BETROFFENEN PERSONENBEZOGENEN DATEN nicht mehr VERARBEITEN, ES SEI DENN, WIR können zwingende SCHUTZWÜRDIGE GRÜNDE FÜR DIE VERARBEITUNG NACHWEISEN, DIE IHRE Interessen, Shoppen FREIHEITEN ÜBERWIEGEN oder die VERARBEITUNG DIENT DER GELTENDMACHUNG, Ausübung ODER Verteidigung VON RECHTSANSPRÜCHEN ( WIDERSPRUCH NACH ART. 21 ABS. 1 DSGVO).

WERDEN IHRE PERSONENBEZOGENEN DATEN VERARBEITET, UM DIREKTWERBUNG ZU BETREIBEN, SO HABEN SIE DAS RECHT, JEDERZEIT WIDERSPRUCH GEGEN DIE VERARBEITUNG SIE BETREFFENDER PERSONENBEZOGENER DATEN ZUM ZWECKE DERARTIGUER WERBGENINZUIG WERBGENINZEZER STERFT GILT AUCH FÜR DAS PROFILING, SOWEIT ES MIT SOLCHER DIREKTWERBUNG IN VERBINDUNG STEHT. WENN SIE WIDERSPRECHEN, WERDEN IHRE PERSONENBEZOGENEN DATEN ANSCHLIESSEND NICHT MEHR ZUM ZWECKE DER DIREKTWERBUNG VERWENDET (WIDERSPRUCH NACH ART. 21 ABS. 2 DSGVO).

Recht van beroep bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit

Bij inbreuken op de AVG hebben de betrokken personen het recht om een ​​beroep te doen op een toezichthoudende autoriteit, met name in de lidstaat waar zij hun gewone verblijfplaats hebben, op hun werkplek of op de plaats van de vermeende inbreuk. Het recht op beroep doet geen afbreuk aan andere administratieve of gerechtelijke maatregelen.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid

U hebt het recht om gegevens die wij automatisch verwerken op basis van uw toestemming of ter uitvoering van een contract in een gangbaar, machineleesbaar formaat aan u of een derde partij te laten overhandigen. Als u de directe overdracht van de gegevens aan een andere verantwoordelijke verzoekt, gebeurt dit alleen voor zover dit technisch mogelijk is.

SSL- of TLS-codering

Diese Seite nutzt aus Sicherheitsgründen und zum Schutz der Übertragung vertraulicher Inhalte, wie zum Beispiel Bestellungen of Anfragen, die Sie an uns als Seitenbetreiber senden, eine SSL- bzw. TLS-Verschlüsselung. Eine verschlüsselte Verbindung erkennen Sie daran, dass die Adresszeile des Browsers von "http: //" op "https: //" wechselt und een dem Schloss-Symbol in Ihrer Browserzeile.

Als SSL- of TLS-codering is geactiveerd, kunnen de gegevens die u naar ons verzendt niet door derden worden gelezen.

Informatie, annulering en rectificatie

Sie haben im Rahmen der geltenden gesetzlichen Bestimmungen jederzeit das Recht auf unentgeltliche Auskunft über Ihre gespeicherten personenbezogenen Daten, deren Herkunft und Empfänger und den Zweck der Datenverarbeitung und ggf. ein Recht auf Berichtigung of Löschung dieser Daten. Hierzu sowie zu weiteren Fragen zum Thema personenbezogene Daten können Sie sich jederzeit unter der im Impressum angegebenen Adresse an uns wenden.

Recht op beperking van verwerking

U hebt het recht om de beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens te vragen. U kunt op elk moment contact met ons opnemen op het adres dat in de opdruk staat. Het recht om de verwerking te beperken bestaat in de volgende gevallen:

  • Als u de juistheid van uw persoonlijke gegevens die bij ons zijn opgeslagen, weigert, hebben we meestal tijd nodig om dit te verifiëren. Voor de duur van de audit heeft u het recht om de beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens te vragen.
  • Wenn die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten unrechtmäßig geschah / geschieht, können Sie statt der Löschung die Einschränkung der Datenverarbeitung verlangen.
  • Als we uw persoonlijke gegevens niet langer nodig hebben, maar u hebt deze nodig om juridische claims uit te oefenen, te verdedigen of af te dwingen, dan hebt u het recht om te eisen dat uw persoonlijke gegevens worden beperkt in plaats van te worden verwijderd.
  • Als u een bezwaarschrift heeft ingediend onder Artikel 21 par. 1 DSGVO, moet er een balans worden gevonden tussen uw interesses en die van ons. Zolang niet duidelijk is wiens belangen prevaleren, hebt u het recht om de beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te eisen.

Als u de verwerking van uw persoonlijke gegevens hebt beperkt, kunnen deze gegevens - behalve de opslag ervan - alleen met uw toestemming of voor de bewering, uitoefening of verdediging van wettelijke claims of om de rechten van een andere natuurlijke of rechtspersoon te beschermen of om redenen van belangrijk openbaar belang de Europese Unie of een lidstaat.

Oppositie tegen reclame-e-mails

We hereby expressly prohibit the use of contact data published in the context of website legal notice requirements with regard to sending promotional and informational materials not expressly requested. The website operator reserves the right to take specific legal action if unsolicited advertising material, such as email spam, is received.

4. Gegevensverzameling op deze website

Cookies

Some of our web pages use cookies. Cookies do not harm your computer and do not contain any viruses. Cookies help make our website more user-friendly, efficient, and secure. Cookies are small text files that are stored on your computer and saved by your browser.

Die meisten der von uns verwendeten Cookies sind so genannte "Session-Cookies". Sie werden nach Ende Ihres Besuchs automatisch gelöscht. Andere Cookies bleiben auf Ihrem Endgerät gespeichert bis Sie diese löschen. Diese Cookies ermöglichen es uns, Ihren Browser beim nächsten Besuch wiederzuerkennen.

U kunt de browser zo instellen dat u wordt geïnformeerd over het plaatsen van cookies en cookies in individuele gevallen toestaan, de acceptatie van cookies voor bepaalde gevallen of in het algemeen uitsluiten en de automatische verwijdering van cookies activeren wanneer u de browser sluit. Als cookies zijn gedeactiveerd, kan de functionaliteit van deze website worden beperkt.

Cookies die nodig zijn om het elektronische communicatieproces uit te voeren of om bepaalde functies te bieden die u nodig heeft (bijv. winkelwagenfunctie) worden opgeslagen op basis van artikel 6 lid 1 lit.f AVG. De websitebeheerder heeft een legitiem belang bij het opslaan van cookies voor een technisch foutloze en geoptimaliseerde levering van zijn diensten. Als een overeenkomstige toestemming is gevraagd (bijvoorbeeld toestemming voor het opslaan van cookies), vindt de verwerking uitsluitend plaats op basis van artikel 6 lid 1 lit. a AVG; de toestemming kan op elk moment worden ingetrokken.

Indien andere cookies (bijv. cookies voor het analyseren van uw surfgedrag) worden opgeslagen, worden deze in deze privacyverklaring afzonderlijk behandeld.

We hebben je koekjes nodig!. ... om inhoud zoals tutorials en advertenties te personaliseren, maar ook om het browsen op onze website nog aangenamer te maken en ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk vindt wat u zoekt.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites worden gebruikt om de gebruikerservaring efficiënter te maken.

Volgens de wet kunnen we cookies op uw apparaat opslaan als ze absoluut noodzakelijk zijn voor de werking van deze site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze site maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door derde partijen die op onze pagina's verschijnen.

U kunt uw toestemming voor de cookieverklaring op onze website te allen tijde wijzigen of intrekken.

Lees meer over wie wij zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe wij persoonsgegevens verwerken in ons privacybeleid.

Vermeld uw toestemmings-ID en datum wanneer u contact met ons opneemt over uw toestemming.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.peak-studios.de

Uw huidige status: Cookies toestaan. 

Uw toestemmings-ID: ZGiLwIs65x4FCLs9E9enxb13kgD4zM2SRa+ksOGvuwHnQuuzGnKrlQ==Toestemmingsdatum: dinsdag 29 juni 2021, 07:29:14 CEST

 

De cookieverklaring is voor het laatst gebruikt op 14.06.21-XNUMX-XNUMX van Cookiebot bijgewerkt:

Noodzakelijk (8)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaar te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

NaamLeverancierZweckVervaldatumType
TOESTEMMINGYouTubeWordt gebruikt om te bepalen of de bezoeker de marketingcategorie in de cookiebanner heeft geaccepteerd. Deze cookie is nodig om de website te laten voldoen aan de AVG.6044 dagenHTTP-cookie
CookieConsentCookiebotSlaat de toestemmingsstatus van de gebruiker op voor cookies op het huidige domein.1 jaarHTTP-cookie
google_auto_fc_cmp_settingGoogleSlaat de toestemmingsstatus van de gebruiker op voor cookies op het huidige domein.AanhoudendLokale HTML-opslag
PHPSESSIDwww.peak-studios.deHandhaaft de status van de gebruiker voor alle paginaverzoeken.SessieHTTP-cookie
rc :: aGoogleDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om geldige rapporten te genereren over het gebruik van uw website.AanhoudendLokale HTML-opslag
rc :: cGoogleDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots.SessieLokale HTML-opslag
rc :: eGoogleDeze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots.SessieLokale HTML-opslag
wordpress_test_cookiewww.peak-studios.deWordt gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.SessieHTTP-cookie

Statistieken (5)

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

NaamLeverancierZweckVervaldatumType
_gaGoogleRegistreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP-cookie
_gatGoogleGebruikt door Google Analytics om de aanvraagsnelheid te beperken1 dag HTTP-cookie
_gidGoogleRegistreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dag HTTP-cookie
verzamelenGoogleWordt gebruikt om gegevens over het apparaat en bezoekersgedrag naar Google Analytics te sturen. Legt de bezoeker vast op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessiePixel-tracker
dQuantcastVerzamelt anonieme gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals: B. het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website wordt doorgebracht en welke pagina's zijn geladen, met als doel rapportages te genereren voor het optimaliseren van de website-inhoud.3 maandenHTTP-cookie

Marketing (43)

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers op websites te volgen. De bedoeling is om advertenties weer te geven die relevant en boeiend zijn voor de individuele gebruiker en daarom waardevoller zijn voor uitgevers en externe adverteerders.

NaamLeverancierZweckVervaldatumType
__gadsGoogleWordt gebruikt om te registreren welke advertenties aan de gebruiker worden getoond.1 jaarHTTP-cookie
_gcl_auGoogle Tag ManagerGebruikt door Google AdSense om te experimenteren met advertentie-efficiëntie op websites die hun services gebruiken.3 maandenHTTP-cookie
advertenties / ga-publiekGoogleGebruikt door Google AdWords om bezoekers die waarschijnlijk tot klanten zullen converteren, opnieuw te binden op basis van het online gedrag van de bezoeker op verschillende websites.SessiePixel-tracker
CMIDCasalemediaVerzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals: B. het aantal bezoeken, gemiddelde verblijfsduur op de website en welke pagina's zijn geladen, met als doel het tonen van gerichte advertenties.1 jaarHTTP-cookie
CMPROCasalemediaVerzamelt gegevens over bezoekersgedrag op meerdere websites om relevantere advertenties te kunnen presenteren - Dit stelt de website ook in staat om het aantal keren dat dezelfde advertentie wordt weergegeven te beperken.3 maandenHTTP-cookie
CMPSCasalemediaVerzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals: B. het aantal bezoeken, gemiddelde verblijfsduur op de website en welke pagina's zijn geladen, met als doel het tonen van gerichte advertenties.3 maandenHTTP-cookie
CMSTCasalemediaVerzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals: B. het aantal bezoeken, gemiddelde verblijfsduur op de website en welke pagina's zijn geladen, met als doel het tonen van gerichte advertenties.1 dag HTTP-cookie
dpixelQuantcastVerzamelt gegevens over bezoekersgedrag en interactie - Dit wordt gebruikt om de website te optimaliseren en advertenties op de website relevanter te maken.SessiePixel-tracker
goog_pem_modGoogleWordt gebruikt om gegevens over het apparaat en bezoekersgedrag naar Google Analytics te sturen. Legt de bezoeker vast op verschillende apparaten en marketingkanalen.AanhoudendLokale HTML-opslag
google_adsense_settingsGoogleGebruikt door Google AdSense om te experimenteren met advertentie-efficiëntie op websites die hun services gebruiken.AanhoudendLokale HTML-opslag
google_experiment_mod #GoogleGebruikt door Google AdSense om te experimenteren met advertentie-efficiëntie op websites die hun services gebruiken.AanhoudendLokale HTML-opslag
GoogleAdvertentieweergaveTestGoogleWordt gebruikt om te registreren welke advertenties aan de gebruiker worden getoond.SessieHTTP-cookie
iOpenxRegistreert geanonimiseerde gebruikersgegevens zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel de weergave van advertenties te optimaliseren op basis van de beweging van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken.1 jaarHTTP-cookie
IDEGoogleGebruikt door Google DoubleClick om de acties van de gebruiker op de website te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder, met als doel de effectiviteit van een advertentie te meten en gerichte advertenties aan de gebruiker te tonen.1 jaarHTTP-cookie
KADUSEROOKIEPubMaticRegistreert een unieke ID die het apparaat van de gebruiker identificeert tijdens nieuwe bezoeken aan websites die hetzelfde weergavenetwerk gebruiken. De ID wordt gebruikt om gerichte advertenties mogelijk te maken.3 maandenHTTP-cookie
KTPACOOKIEPubMaticRegistreert een unieke ID die het apparaat van de gebruiker identificeert tijdens nieuwe bezoeken aan websites die hetzelfde weergavenetwerk gebruiken. De ID wordt gebruikt om gerichte advertenties mogelijk te maken.1 dag HTTP-cookie
mcQuantcastVerzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina's zijn geladen. De geregistreerde gegevens worden gebruikt voor gerichte reclame.13 maandenHTTP-cookie
na_idorakelWordt gebruikt om de bezoeker te herkennen bij terugkeer. Hierdoor kan de website het gedrag van de bezoeker registreren en de sociale uitwisselingsfunctie van Addthis.com faciliteren.13 maandenHTTP-cookie
goedorakelWordt gebruikt om de bezoeker te herkennen bij terugkeer. Hierdoor kan de website het gedrag van de bezoeker registreren en de sociale uitwisselingsfunctie van Addthis.com faciliteren.30 dagenHTTP-cookie
na_sc_eorakelWordt gebruikt om de bezoeker te herkennen bij terugkeer. Hierdoor kan de website het gedrag van de bezoeker registreren en de sociale uitwisselingsfunctie van Addthis.com faciliteren.30 dagenHTTP-cookie
well_srorakelWordt gebruikt om de bezoeker te herkennen bij terugkeer. Hierdoor kan de website het gedrag van de bezoeker registreren en de sociale uitwisselingsfunctie van Addthis.com faciliteren.30 dagenHTTP-cookie
well_srporakelWordt gebruikt om de bezoeker te herkennen bij terugkeer. Hierdoor kan de website het gedrag van de bezoeker registreren en de sociale uitwisselingsfunctie van Addthis.com faciliteren.1 dag HTTP-cookie
well_tcorakelWordt gebruikt om de bezoeker te herkennen bij terugkeer. Hierdoor kan de website het gedrag van de bezoeker registreren en de sociale uitwisselingsfunctie van Addthis.com faciliteren.13 maandenHTTP-cookie
ouidorakelSpecificeert een ID-tekenreeks voor de specifieke bezoeker. Dit wordt gebruikt om de bezoeker te herkennen bij terugkeer. Hierdoor kan de website het gedrag van de bezoeker registreren en de social media deelfunctie van Addthis.com faciliteren.13 maandenHTTP-cookie
pagead / landing [x2]GoogleVerzamelt gegevens over bezoekersgedrag op meerdere websites om relevantere advertenties te kunnen presenteren - Dit stelt de website ook in staat om het aantal keren dat dezelfde advertentie wordt weergegeven te beperken.SessiePixel-tracker
stuks / actieve weergaveGoogleGebruikt door DoubleClick om te bepalen of website-advertenties correct zijn weergegeven - dit wordt gedaan om hun marketingactiviteiten efficiënter te maken.SessiePixel-tracker
test_cookieGoogleWordt gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.1 dag HTTP-cookie
rasInnovidVerzamelt informatie over bezoekersgedrag op meerdere websites. Deze informatie wordt op de website gebruikt om de relevantie van de advertenties te optimaliseren.SessiePixel-tracker
uidorakelCreëert een unieke, door de machine gegenereerde gebruikers-ID. AddThis, onderdeel van Clearspring Technologies, gebruikt de gebruikers-ID om de gebruiker in staat te stellen inhoud te delen via sociale netwerken en om gedetailleerde statistieken aan verschillende providers te verstrekken.13 maandenHTTP-cookie
uuidInnovidDeze cookie wordt gebruikt om de relevantie van advertenties te optimaliseren door bezoekersgegevens van verschillende websites te verzamelen - deze uitwisseling van bezoekersgegevens wordt meestal verzorgd door een datacenter van een derde partij of een advertentie-uitwisselingsservice.3 maandenHTTP-cookie
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeProbeert de gebruikersbandbreedte in te schatten op pagina's met ingebouwde YouTube-video's.179 dagenHTTP-cookie
WIDGET :: lokaal :: opdrachtenSoundcloudGebruikt door het audioplatform SoundCloud om hun ingesloten inhoud / diensten op de website te implementeren, te meten en te verbeteren - De gegevensverzameling omvat ook de interactie van bezoekers met ingesloten inhoud / diensten. Dit kan worden gebruikt voor statistieken of marketingdoeleinden.AanhoudendLokale HTML-opslag
YSCYouTubeRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van de video's van YouTube die de gebruiker heeft gezien.SessieHTTP-cookie
yt.innertube :: nextIdYouTubeRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van de video's van YouTube die de gebruiker heeft gezien.AanhoudendLokale HTML-opslag
yt.innertube :: verzoekenYouTubeRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van de video's van YouTube die de gebruiker heeft gezien.AanhoudendLokale HTML-opslag
yt-remote-cast-beschikbaarYouTubeIn afwachtingSessieLokale HTML-opslag
yt-remote-cast-geïnstalleerdYouTubeSlaat de gebruikersinstellingen op wanneer u een YouTube-video oproept die op andere websites is geïntegreerdSessieLokale HTML-opslag
yt-remote-connected-apparatenYouTubeSlaat de gebruikersinstellingen op wanneer u een YouTube-video oproept die op andere websites is geïntegreerdAanhoudendLokale HTML-opslag
yt-remote-apparaat-idYouTubeSlaat de gebruikersinstellingen op wanneer u een YouTube-video oproept die op andere websites is geïntegreerdAanhoudendLokale HTML-opslag
yt-remote-fast-check-periodeYouTubeSlaat de gebruikersinstellingen op wanneer u een YouTube-video oproept die op andere websites is geïntegreerdSessieLokale HTML-opslag
yt-remote-sessie-appYouTubeSlaat de gebruikersinstellingen op wanneer u een YouTube-video oproept die op andere websites is geïntegreerdSessieLokale HTML-opslag
yt-remote-sessienaamYouTubeSlaat de gebruikersinstellingen op wanneer u een YouTube-video oproept die op andere websites is geïntegreerdSessieLokale HTML-opslag

Niet geclassificeerd (1)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we momenteel proberen te classificeren, samen met aanbieders van individuele cookies.

NaamLeverancierZweckVervaldatumType
fbssls_FacebookIn afwachtingSessieLokale HTML-opslag

Server logbestanden

De aanbieder van de pagina's verzamelt en slaat automatisch informatie op in zogenaamde serverlogbestanden, die uw browser automatisch naar ons verzendt. Dit zijn:

  • Browser type and browser version
  • Operating system used
  • Referrer URL
  • Host name of the accessing computer
  • Time of the server request
  • IP address

These data will not be combined with data from other sources.

Die Erfassung dieser Daten erfolgt auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 verlicht. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interesse an der technisch fehlerfreien Darstellung und der Optimierung seiner Website - hierzu müssen die Server-Log-Files erfasst werden.

Contact form

Should you send us questions via the contact form, we will collect the data entered on the form, including the contact details you provide, to answer your question and any follow-up questions. We do not share this information without your permission.

Die Verarbeitung dieser Daten erfolgt auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 verlicht. b DSGVO, sofern Ihre Anfrage mit der Erfüllung eines Vertrags zusammenhängt oder zur Durchführung vorvertraglicher Maßnahmen erforderlich ist. In Allen übrigen Fällen beruht die Verarbeitung auf unserem berechtigten Interesse an der effektiven Bearbeitung der an unsgerichteten Anfragen (Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO) oder auf Ihrer Einwilligung (Art. 6 Abs. 1 lit. abgefragt wurde.

Die von Ihnen im Kontaktformular eingegebenen Daten verbleiben bei uns, bis Sie uns zur Löschung auffordern, Ihre Einwilligung zur Speicherung widerufen oder der Zweck für die Datenspeicherung entfällt (z. B. nach abgeschlossener Bearbeitung Ihrer Anrage. Zwingende gesetzliche Bestimmungen - insbesondere Aufbewahrungsfristen - bleiben unberührt.

Aanvraag per e-mail, telefoon of fax

Als u contact met ons opneemt via e-mail, telefoon of fax, wordt uw verzoek, inclusief alle resulterende persoonlijke gegevens (naam, verzoek), opgeslagen en verwerkt door ons voor het verwerken van uw verzoek. We zullen deze informatie niet delen zonder uw toestemming.

Die Verarbeitung dieser Daten erfolgt auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 verlicht. b DSGVO, sofern Ihre Anfrage mit der Erfüllung eines Vertrags zusammenhängt oder zur Durchführung vorvertraglicher Maßnahmen erforderlich ist. In Allen übrigen Fällen beruht die Verarbeitung auf Ihrer Einwilligung (Art. 6 Abs. 1 lit. a DSGVO) und / oder auf unseren berechtigten Interessen (Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO), da wir ein effchtektigtiven Interesse ancht Bearbeitung der an unsgerichteten Anfragen haben.

Die von Ihnen an uns per Kontaktanfragen übersandten Daten verbleiben bei uns, bis Sie uns zur Löschung auffordern, Ihre Einwilligung zur Speicherung widerrufen oder der Zweck für die Datenspeicherung entfällt (z. B. nach abgeschlossener Bearbeitung Ihres Anliegens). Zwingende gesetzliche Bestimmungen - insbesondere gesetzliche Aufbewahrungsfristen - bleiben unberührt.

Registratie op deze site

Sie können sich auf dieser Website registrieren, um zusätzliche Funktionen auf der Seite zu nutzen. Die dazu eingegebenen Daten verwenden met zum Zwecke der Nutzung des jeweiligen Angebotes oder Dienstes, für den Sie sich registriert haben. Die bei der Registrierung abgefragten Pflichtangaben müssen vollständig angegeben werden. Anderenfalls werden wir die Registrierung ablehnen.

To inform you about important changes such as those within the scope of our site or technical changes, we will use the email address specified during registration.

De gegevens die tijdens de registratie worden ingevoerd, worden verwerkt met het oog op de uitvoering van de gebruikersrelatie die door de registratie tot stand is gebracht en, indien nodig, om verdere contracten te sluiten (Art. 6 Par. 1 lit. b AVG).

De gegevens die tijdens de registratie worden geregistreerd, worden door ons opgeslagen zolang u op deze website bent geregistreerd en worden vervolgens verwijderd. Wettelijke bewaartermijnen blijven onaangetast.

5. Sociale media

Social media plug-ins met Shariff

Deze website maakt gebruik van plug-ins van sociale media (bijv. Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, XING, LinkedIn, Tumblr).

De plug-ins kunnen meestal worden geïdentificeerd door de respectieve sociale media-logo's. Om de privacy van deze website te waarborgen, gebruiken we deze plug-ins alleen samen met de zogenaamde "Shariff" -oplossing. Deze applicatie voorkomt dat de plug-ins die in deze website zijn geïntegreerd gegevens overdragen naar de respectieve provider wanneer de pagina voor het eerst wordt ingevoerd.

Pas wanneer u de betreffende plug-in activeert door op de bijbehorende knop te klikken, wordt er een directe verbinding met de server van de provider tot stand gebracht (toestemming). Zodra u de plug-in activeert, ontvangt de betreffende aanbieder de informatie dat u deze website met uw IP-adres hebt bezocht. Als u tegelijkertijd bent ingelogd op uw respectieve sociale media-account (bijv. Facebook), kan de betreffende aanbieder uw bezoek aan deze website toewijzen aan uw gebruikersaccount.

De activering van de plug-in vormt een toestemming in de zin van artikel 6 para. 1 lit. een DSGVO. U kunt deze toestemming op elk moment intrekken met ingang van kracht voor de toekomst.

Twitter-plug-in

Op deze website zijn functies van de Twitter-dienst geïntegreerd. Deze functies worden aangeboden door Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, VS. Door gebruik te maken van Twitter en de functie “Retweet” worden de websites die u bezoekt gekoppeld aan uw Twitter-account en bekend gemaakt aan andere gebruikers. Deze gegevens worden ook naar Twitter verzonden. Wij wijzen erop dat wij als aanbieder van de website geen kennis hebben van de inhoud van de verzonden gegevens of het gebruik ervan door Twitter. Meer informatie hierover vindt u in de privacyverklaring van Twitter op: https://twitter.com/de/privacy.

Het gebruik van de Twitter-plug-in is gebaseerd op artikel 6 par. 1 verlicht. f DSGVO. De website-exploitant heeft een legitiem belang bij een zo groot mogelijke zichtbaarheid op de sociale media.

Ihre Datenschutzeinstellungen bei Twitter können Sie in den Konto-Einstellungen unter https://twitter.com/account/settings . Change

Tumblr-plug-in

Deze website maakt gebruik van buttons van de dienst Tumblr. De aanbieder is Tumblr, Inc., 35 East 21st St, 10th Floor, New York, NY 10010, VS.

Met deze knoppen kun je een bericht of pagina op Tumblr delen of de provider bij Tumblr volgen. Wanneer u een van onze websites bezoekt met de knop Tumblr, maakt de browser een directe verbinding met de Tumblr-servers. We hebben geen controle over de hoeveelheid gegevens die Tumblr verzamelt en verzendt met behulp van deze plug-in. Volgens de huidige status worden het IP-adres van de gebruiker en de URL van de betreffende website verzonden.

De Tumblr plug-in wordt gebruikt op basis van artikel 6 lid 1 lit.f AVG. De websitebeheerder heeft een gerechtvaardigd belang bij een zo groot mogelijke zichtbaarheid in sociale media.

Voor meer informatie, bezoek het privacybeleid van Tumblr op: https://www.tumblr.com/privacy/de.

LinkedIn-plug-in

Deze website maakt gebruik van functies van het LinkedIn-netwerk. De aanbieder is de LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, VS.

Telkens wanneer een pagina op deze website wordt geopend die LinkedIn-functies bevat, wordt een verbinding met de LinkedIn-servers tot stand gebracht. LinkedIn wordt geïnformeerd dat u deze website hebt bezocht met uw IP-adres. Als u op de LinkedIn-knop "Aanbevelen" klikt en bent ingelogd op uw LinkedIn-account, kan LinkedIn uw bezoek aan deze website aan u en uw gebruikersaccount toewijzen. Wij willen u erop wijzen dat wij als aanbieder van de website geen kennis hebben van de inhoud van de verzonden gegevens of van het gebruik ervan door LinkedIn.

Het gebruik van de LinkedIn-plug-in is gebaseerd op art. 6 lid 1 lit. f AVG. De websitebeheerder heeft een gerechtvaardigd belang bij een zo breed mogelijke zichtbaarheid op sociale media.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het privacybeleid van LinkedIn op: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

6. Analysetools en advertenties

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van functies van de webanalysedienst Google Analytics. Provider is Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en waarmee u het gebruik van de website door u kunt analyseren. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt meestal verzonden naar een Google-server in de VS en daar opgeslagen.

De opslag van Google Analytics-cookies en het gebruik van deze analysetool zijn gebaseerd op artikel 6, lid 1, punt f AVG. De websitebeheerder heeft een legitiem belang bij het analyseren van het gebruikersgedrag om zowel zijn website als zijn advertenties te optimaliseren. Als een overeenkomstige toestemming is gevraagd (bijvoorbeeld toestemming voor het opslaan van cookies), vindt de verwerking uitsluitend plaats op basis van artikel 6 lid 1 lit. a AVG; de toestemming kan op elk moment worden ingetrokken.

IP anonymization

We hebben de IP-anonimiseringsfunctie op deze website geactiveerd. Als gevolg hiervan wordt uw IP-adres door Google ingekort binnen lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsluitende staten van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte voordat het naar de VS wordt verzonden. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd en daar ingekort. In opdracht van de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit samen te stellen en om andere diensten met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik aan de website-exploitant te leveren. Het IP-adres dat door uw browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens.

Browser plugin

You can prevent these cookies being stored by selecting the appropriate settings in your browser. However, we wish to point out that doing so may mean you will not be able to enjoy the full functionality of this website. You can also prevent the data generated by cookies about your use of the website (incl. your IP address) from being passed to Google, and the processing of these data by Google, by downloading and installing the browser plugin available at the following link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Objecting to the collection of data

You can prevent the collection of your data by Google Analytics by clicking on the following link. An opt-out cookie will be set to prevent your data from being collected on future visits to this site: Google Analytics uitschakelen.

For more information about how Google Analytics handles user data, see Google's privacy policy: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

orderverwerking

Wir haben mit Google einen Vertrag zur Auftragsverarbeitung abgeschlossen und setzen die strengen Vorgaben der deutschen Datenschutzbehörden bei der Nutzung von Google Analytics vollständig um.

Demographic data collection by Google Analytics

Deze website maakt gebruik van de demografische functie van Google Analytics. Hierdoor kunnen rapporten worden geproduceerd die informatie bevatten over de leeftijd, het geslacht en de interesses van de bezoekers van de site. Deze gegevens zijn afkomstig van op interesses gebaseerde advertenties van Google en van bezoekersgegevens van derden. Deze gegevens kunnen niet worden toegewezen aan een specifieke persoon. U kunt deze functie op elk gewenst moment uitschakelen via de advertentie-instellingen in uw Google-account, of in het algemeen het verzamelen van uw gegevens door Google Analytics verbieden, zoals beschreven in de sectie "Oppositie tegen gegevensverzameling".

bewaartijd

Bei Google gespeicherte Daten auf Nutzer- und Ereignisebene, die mit Cookies, Nutzerkennungen (z. B. User ID) of Werbe-IDs (z. B. DoubleClick-Cookies, Android-Werbe-ID) verknüpft sind, werden nach 14 Monaten anonymisiert bzw. gelöscht. Details hierzu ersehen Sie unter folgendem Link: https://support.google.com/analytics/answer/7667196?hl=de

Google Tag Manager

Deze website maakt gebruik van de Google Tag Manager. Met de Google Tag Manager kunnen website-exploitanten website-tags beheren via een interface. De Google Tag Manager zelf, die de tags gebruikt, werkt zonder cookies en verzamelt geen persoonlijke gegevens.

De Google Tag Manager activeert alleen andere tags, die op hun beurt gegevens kunnen verzamelen. De Google Tag Manager heeft geen toegang tot deze gegevens. Als er een deactivering is gemaakt op domein- of cookieniveau, blijft deze van kracht voor alle trackingtags die met Google Tag Manager zijn geïmplementeerd.

Google AdSense

Deze website maakt gebruik van Google AdSense, een dienst voor het integreren van advertenties. De aanbieder is Google Ireland Limited (“Google”), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Google AdSense maakt gebruik van zogenaamde "cookies", tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en die een analyse van het gebruik van de website mogelijk maken. Google AdSense maakt ook gebruik van zogenaamde web beacons (onzichtbare afbeeldingen). Deze webbakens kunnen worden gebruikt om informatie zoals bezoekersverkeer op deze pagina's te evalueren.

De informatie die door cookies en web beacons op deze website (inclusief uw IP-adres) en de levering van reclame formaten worden verzonden naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Deze informatie kan verder worden doorgegeven van Google aan aannemers van Google. Google zal uw IP-adres niet fuseren met andere gegevens opgeslagen door jou.

De opslag van AdSense-cookies is gebaseerd op artikel 6, lid 1, punt f AVG. De websitebeheerder heeft een legitiem belang bij het analyseren van het gebruikersgedrag om zowel zijn website als zijn advertenties te optimaliseren.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door het veranderen van de instellingen van uw browser; echter, wijzen wij erop dat u niet in staat zijn om alle mogelijkheden van deze website te gebruiken in dit geval. Door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op het bovenstaande en voor de hiervoor genoemde doeleinden beschreven wijze.

Google Analytics Remarketing

Deze website gebruikt de functies van Google Analytics Remarketing in combinatie met de apparaatoverschrijdende functies van Google AdWords en Google DoubleClick. De aanbieder is Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Met deze functie kunnen de met Google Analytics Remarketing gemaakte advertentiedoelgroepen worden gekoppeld aan de apparaatoverschrijdende functies van Google AdWords en Google DoubleClick. Op deze manier kunnen op uw interesses gebaseerde, gepersonaliseerde reclameboodschappen die op uw eerdere gebruik en surfgedrag op het ene apparaat (bijv. mobiele telefoon) zijn aangepast, ook op een ander apparaat (bijv. tablet of pc) worden weergegeven.

Once you have given your consent, Google will associate your web and app browsing history with your Google Account for this purpose. That way, any device that signs in to your Google Account can use the same personalized promotional messaging.

To support this feature, Google Analytics collects Google-authenticated IDs of users that are temporarily linked to our Google Analytics data to define and create audiences for cross-device ad promotion.

U kunt permanent bezwaar maken tegen remarketing / targeting op verschillende apparaten door gepersonaliseerde advertenties uit te schakelen; Volg deze link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

De verzamelde gegevens worden uitsluitend op basis van uw toestemming in uw Google-account samengevat, die u aan Google kunt geven of kunt intrekken (art. 6 lid 1 lit. a AVG). In het geval van gegevensverzamelingsprocessen die niet zijn samengevoegd in uw Google-account (bijvoorbeeld omdat u geen Google-account hebt of bezwaar hebt gemaakt tegen de samenvoeging), is het verzamelen van gegevens gebaseerd op artikel 6 (1) (f) AVG . Het legitieme belang vloeit voort uit het feit dat de websitebeheerder belang heeft bij de geanonimiseerde analyse van de websitebezoekers voor reclamedoeleinden.

For more information and the Google Privacy Policy, go to: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=de.

Google AdWords and Google Conversion Tracking

Deze website maakt gebruik van Google AdWords. AdWords is een online advertentieprogramma van Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

As part of Google AdWords, we use so-called conversion tracking. When you click on an ad served by Google, a conversion tracking cookie is set. Cookies are small text files that your internet browser stores on your computer. These cookies expire after 30 days and are not used for personal identification of the user. Should the user visit certain pages of the website and the cookie has not yet expired, Google and the website can tell that the user clicked on the ad and proceeded to that page.

Each Google AdWords advertiser has a different cookie. Thus, cookies cannot be tracked using the website of an AdWords advertiser. The information obtained using the conversion cookie is used to create conversion statistics for the AdWords advertisers who have opted for conversion tracking. Customers are told the total number of users who clicked on their ad and were redirected to a conversion tracking tag page. However, advertisers do not obtain any information that can be used to personally identify users. If you do not want to participate in tracking, you can opt-out of this by easily disabling the Google Conversion Tracking cookie by changing your browser settings. In doing so, you will not be included in the conversion tracking statistics.

De opslag van "conversiecookies" en het gebruik van deze trackingtool zijn gebaseerd op artikel 6, lid 1, punt f AVG. De websitebeheerder heeft een gerechtvaardigd belang bij het analyseren van gebruikersgedrag om zowel zijn website als zijn advertenties te optimaliseren. Als een overeenkomstige toestemming is gevraagd (bijv. Toestemming voor het opslaan van cookies), vindt de verwerking uitsluitend plaats op basis van artikel 6, lid 1, punt a AVG; de toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken.

For more information about Google AdWords and Google Conversion Tracking, see the Google Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy?hl=de.

Sie können Ihren Browser so einstellen, dass Sie über das Setzen von Cookies informiert werden und Cookies nur im Einzelfall erlauben, die Annahme von Cookies für bestimmte Fölle oder generell ausschließen sowie das automatische Löschen der Cookies beim Schließen des Browsers aktivieren. Bei der Deaktivierung von Cookies kann die Funktionalität dieser Website eingeschränkt sein.

Facebook Pixel

Deze website gebruikt de bezoekersactiepixel van Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS ("Facebook") om de conversie te meten.

These allow the behavior of site visitors to be tracked after they click on a Facebook ad to reach the provider's website. This allows an analysis of the effectiveness of Facebook advertisements for statistical and market research purposes and their future optimization.

The data collected is anonymous to us as operators of this website and we cannot use it to draw any conclusions about our users' identities. However, the data are stored and processed by Facebook, which may make a connection to your Facebook profile and which may use the data for its own advertising purposes, as stipulated in the Facebook gegevens Use Policy . This will allow Facebook to display ads both on Facebook and on third-party sites. We have no control over how this data is used.

Het gebruik van Facebook-pixels is gebaseerd op artikel 6, lid 1, lit. f AVG. De websitebeheerder heeft een gerechtvaardigd belang bij effectieve reclamemaatregelen, waaronder sociale media. Als een overeenkomstige toestemming is gevraagd (bijv. Toestemming voor het opslaan van cookies), vindt de verwerking uitsluitend plaats op basis van artikel 6, lid 1, lit. een AVG; de toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken.

Check out Facebook's privacy policy to learn more about protecting your privacy: https://de-de.facebook.com/about/privacy/.

U kunt de remarketingfunctie "Custom Audiences" ook deactiveren in het gedeelte met advertentie-instellingen op https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Hiervoor moet je ingelogd zijn op Facebook.

If you do not have a Facebook account, you can opt out of usage-based advertising from Facebook on the website of the European Interactive Digital Advertising Alliance: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

7. Plug-ins en hulpmiddelen

YouTube

Deze website integreert video's van de YouTube-website. De exploitant van de website is Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Wanneer u een van onze websites bezoekt waarop YouTube is geïntegreerd, wordt een verbinding met de YouTube-servers tot stand gebracht. De YouTube-server wordt geïnformeerd welke van onze pagina's u heeft bezocht.

Verder kan YouTube verschillende cookies op uw apparaat opslaan. Met behulp van deze cookies kan YouTube informatie verkrijgen over bezoekers van deze website. Deze informatie wordt onder meer gebruikt om videostatistieken te verzamelen, de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en poging tot fraude te voorkomen. De cookies blijven op uw apparaat totdat u ze verwijdert.

Als u bent ingelogd op uw YouTube-account, stelt u YouTube in staat uw surfgedrag rechtstreeks aan uw persoonlijke profiel toe te wijzen. Je kunt dit voorkomen door uit te loggen op je YouTube-account.

Die Nutzung von YouTube erfolgt im Interesse einer ansprechenden Darstellung unserer Online-Angebote. Dies stellt ein berechtigtes Interesse im Sinne von Art. 6 Abs. 1 verlicht. f DSGVO dar. Sofern eine entsprechende Einwilligung abgefragt wurde (z. B. eine Einwilligung zur Speicherung von Cookies), erfolgt die Verarbeitung ausschließlich auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 verlicht. een DSGVO; die Einwilligung ist jederzeit widerufbar.

Meer informatie over de omgang met gebruikersgegevens vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van YouTube op: https://policies.google.com/privacy?hl=de.

SoundCloud

Plug-ins van het sociale netwerk SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, Londen W1T 3NF, Groot-Brittannië) kunnen op deze website worden geïntegreerd. U herkent de SoundCloud-plug-ins aan het SoundCloud-logo op de relevante pagina's.

Wanneer u deze website bezoekt, wordt er na activering van de plug-in een directe verbinding tot stand gebracht tussen uw browser en de SoundCloud-server. SoundCloud ontvangt de informatie dat je met je IP-adres deze website hebt bezocht. Als u op de knop "Vind ik leuk" of "Delen" klikt terwijl u bent aangemeld bij uw SoundCloud-gebruikersaccount, kunt u de inhoud van deze website koppelen en/of delen met uw SoundCloud-profiel. Hierdoor kan SoundCloud uw bezoek aan deze website toewijzen aan uw gebruikersaccount. Wij willen u erop wijzen dat wij als aanbieder van de pagina's geen kennis hebben van de inhoud van de verzonden gegevens of het gebruik ervan door SoundCloud.

SoundCloud wordt gebruikt op basis van artikel 6 (1) (f) AVG. De websitebeheerder heeft een gerechtvaardigd belang bij een zo groot mogelijke zichtbaarheid in sociale media.

Meer informatie is te vinden in de SoundCloud-gegevensbeschermingsverklaring op: https://soundcloud.com/pages/privacy.

Als u niet wilt dat SoundCloud uw bezoek aan deze website aan uw SoundCloud-gebruikersaccount toewijst, log dan uit bij uw SoundCloud-gebruikersaccount voordat u de inhoud van de SoundCloud-plug-in activeert.

8. Eigen diensten

Omgaan met gegevens van sollicitanten

Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons te solliciteren (bijvoorbeeld per e-mail, post of via het online sollicitatieformulier). Hieronder informeren wij u over de omvang, het doel en het gebruik van uw persoonlijke gegevens die tijdens het sollicitatieproces zijn verzameld. Wij verzekeren u dat uw gegevens worden verzameld, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en alle andere wettelijke bepalingen en dat uw gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Reikwijdte en doel van de gegevensverzameling

Als u ons een sollicitatie stuurt, verwerken wij uw gerelateerde persoonsgegevens (bijv. contact- en communicatiegegevens, sollicitatiedocumenten, aantekeningen in het kader van sollicitatiegesprekken, enz.), voor zover dit nodig is om te beslissen over het aangaan van een arbeidsverhouding. De wettelijke basis hiervoor is § 26 BDSG-nieuw volgens de Duitse wet (aangaan van een arbeidsrelatie), art. 6 lid 1 lit. b AVG (algemene contractinitiatie) en - als u uw toestemming hebt gegeven - art. 6 lid 1 lit. a AVG . De toestemming kan op elk moment worden ingetrokken. Uw persoonsgegevens worden alleen doorgegeven aan personen binnen ons bedrijf die betrokken zijn bij de verwerking van uw sollicitatie.

Als de aanvraag succesvol is, worden de gegevens die u indient verwerkt op basis van artikel 26 BDSG-nieuw en artikel 6, lid 1, lit. b AVG opgeslagen in onze gegevensverwerkingssystemen met het oog op het uitvoeren van de arbeidsrelatie.

Bewaartermijn van de gegevens

Als we je geen jobaanbieding kunnen doen, je een jobaanbieding afwijst of je sollicitatie intrekt, behouden we ons het recht voor om de gegevens die je hebt doorgegeven op basis van onze legitieme belangen (art. 6 lid 1 lit. f AVG) gedurende maximaal 6 maanden op te slaan. om bij ons te worden bewaard vanaf het einde van de aanvraagprocedure (afwijzing of intrekking van de aanvraag). De gegevens worden vervolgens verwijderd en de fysieke aanvraagdocumenten vernietigd. De opslag dient in het bijzonder voor bewijsdoeleinden in geval van een juridisch geschil. Als het duidelijk is dat de gegevens nodig zullen zijn nadat de periode van 6 maanden is verstreken (bijvoorbeeld vanwege een dreigend of hangend juridisch geschil), worden deze alleen verwijderd als het doel voor verdere opslag niet langer van toepassing is.

Langere opslag kan ook plaatsvinden als u uw toestemming heeft gegeven (art. 6 lid 1 lit. a AVG) of als wettelijke opslagverplichtingen verwijdering verhinderen.